“Mijn ambitie ligt erin kunstenaars met een enorm groeipotentieel elke dag verder te brengen op een duurzame en doorgedreven manier.”

Annelies

Gallery Ysebaert grijpt terug naar de essentie van schoonheid met een hedendaagse toets. Je vindt een gevarieerd aanbod van verschillende genres. Zowel meer klassieke kunstenaars als verfrissend creatief talent dat wil innoveren met het gebruik van materiaal, techniek en beeldtaal, vinden er een eigen plek.
Ook een architecturale blik op de wereld en de kunst is nooit ver zoek door de opleiding Annelies Ysebaert. Tactiliteit en een variëteit aan materialen spelen
een belangrijke rol in de collecties.

Het is net in die mix dat Annelies Ysebaert consequent zoekt naar toegevoegde waarde en betekenis in het leven. Net zoals voor zichzelf, wil ze voor haar bezoekers kunst cureren dat de ziel raakt en je een spiegel voorhoudt.

Het is de combinatie van de pure schoonheid van de werken en de verhalen die ze vertellen die de bezoekers raken op een dieper niveau.
We cureren stukken die zowel thuis in een interieur kunnen passen als in een inspirerend kantoor. Particulieren én bedrijven kunnen dus bij ons terecht waarbij we voor bedrijven ook lease- en huurformules aanbieden.

Uniek bij galerie heeft naast onze kunstenaars ook een reeks unieke originele meesterwerken van Keith Haring, Andy Warhol en meer. Dit is te bekijken op afspraak.

Gallery Ysebaert streeft ernaar iedere bezoeker een unieke ervaring te laten beleven in het appreciëren van kunst. Iedere vertegenwoordigde kunstenaar brengt iets unieks aan. De ene grijpt terug naar nostalgische elementen, terwijl de andere focust op materie of vormen.

We mikken erop iedere keer opnieuw een nieuwe sfeer te creëren waar er ruimte is voor verstilling binnen het universum van de kunstenaar.