Over Ons

Annelies Ysebaert is architecte van opleiding en de oprichtster van Gallery Ysebaert.

Gallery Ysebaert is een exclusieve kunstgalerij met 300 m² oppervlak voor het tentoonstellen van zowel Belgische als internationale kunst aangevuld met een unieke beeldentuin. Gallery Ysebaert werkt samen met Belgische en internationale kunstenaars.

Dankzij deze samenwerking en een vernieuwende aanpak ontstaat tussen twee verschillende kunstvisies een boeiende dynamiek binnen één en dezelfde ruimte. Een hele interessante keuze aan kunstwerken voor zowel kunstliefhebbers als voor verzamelaars en ondernemers.

Annelies Ysebaert

Het Begin

2014

Na enkele jaren professioneel actief als architecte, besloot ze in 2014 een eerste zaak te starten in het centrum van Gent.

Ze leidde dit project met veel enthousiasme en passie. Deze ervaring heeft Annelies Ysebaert ervan overtuigd dat ze zich moest focussen op de kunstwereld.

2018

In 2018 ging haar droom in vervulling met de start van een nieuwe kunstgalerij in hartje Sint-Martens-Latem.

Als oprichtster en art director staat ze voor een vernieuwende en onconventionele aanpak. Zo wil ze iedere bezoeker die unieke ervaring meegeven in het appreciëren van kunst.

Gallery Ysebaert dankt zijn bestaan door een filosofie welke teruggrijpt naar de klassieke schoonheid, evenwel vertaald met een hedendaagse toets.