CURATOR Y


Geboeid door architectuur en beeldende kunst, laat Annelies Ysebaert zich dagelijks inspireren door het werk van kunstenaars. Curator Y is een curatietak van Gallery Ysebaert om kunst naar de openbare ruimte te brengen. Why? Om kunstenaars verder te brengen en te tonen in de publieke ruimte. 

Annelies haalt het verhaal en het werk van de kunstenaar uit de galerie naar buiten.

Ontdek de projecten

DDH Y


Het idyllische, natuurrijke Domein De Herten krijgt een extra culturele dimensie met de opstart van een kunstproject. Het Oostkampse park wordt
ontpopt tot een beeldenpark met sculpturen van toonaangevende kunstenaars, gecureerd door Annelies Ysebaert. 

Lees meer

ART CONSULTING


Als art consultant zoeken we samen met u naar een perfecte kunstmatch. Hiervoor treden we outside-the-box en kijken we niet louter naar onze eigen collectie, maar ook naar ons breed netwerk met externe kunstenaars en masterwerken. 

Kunst kan u ook via uw vennootschap aankopen op een fiscaal gunstige manier. Wilt u uw collectie verder uitbreiden? In een persoonlijk gesprek bekijken we de verschillende mogelijkheden.

Art consultant

MASTERS


Gefascineerd door de meesters van de kunstwereld? Breidt uw kunstcollectie uit met werken van grote kunstenaars zoals Keith Haring, Andy Warhol en Picasso. 

Ontdek elke expositie een master of boek een afspraak voor een priv√©bezichtiging.

Contacteer ons