Bank Delen

De expo loopt nog tot 02.23


Voor de opening van hun nieuw kantoor in Waregem vroeg Bank Delen, eregast van Brafa 2022, aan Annelies Ysebaert om een tentoonstelling te cureren. Er werd een solo show op poten gezet met de florale schilderijen en sculpturen van Arne Quinze. De expo zet de bloemenreeks in de kijker, naast enkele maquettes die als voorstudie dienen voor zijn project in Riyadh.

Ontdek meer

COMING UP!

Voorhout Monumentaal 2023 

01.05.23 - 30.08.2023

In samenwerking met kunstenaarsvereniging Pulchri Studio organiseert Annelies Ysebaert een beeldententoonstelling in Den Haag. Zowel de Pulchri-kunstenaars als enkele externe kunstenaars, zoals Ronald A. Westerhuis, krijgen een plaats op het Lange Voorhout of voor het museum Voorlinden. Het Lange Voorhout is een van de bekendste straten in de stad, gekend om haar historische monumenten, gebouwen en beeldententoonstellingen.


 

Ijsselbiënnale '23

17.06.23 - 17.09.23

De IJsselbiënnale is een kunstmanifestatie die gaat over de verhouding tussen mens en landschap. Het programma bestaat uit twee onderdelen: een internationale buitententoonstelling met tijdelijke, monumentale en prikkelende kunstwerken langs de IJssel én een uitgebreid flankerend programma.
Annelies Ysebaert cureert de locatie Harculo samen met Dhr. Ralph Keuning, gewezen museumdirecteur van De Fundatie
.

Leer meer

CURATOR Y